Vandaag zijn we naar Torres del Paine geweest, het bekendste natuurpark van Chili. Voor het eerst hadden we wat pech met het weer. De torres, letterlijk torens, waren compleet in wolken gehuld en konden we dus niet zien. Jammer, maar we hebben wel veel andere mooie dingen gezien.
Eerst zijn we naar de grot Milodon geweest. In die grot zijn stukjes huid en beenderen gevonden van prehistorische dieren. Toen door naar het park. We hadden een dagtour en werden met en busje van het hotrel gehaald om 7.30. Vroeg op dus. Zo nu en dan regende het, dat was jammer. ook stond er een stevige wind en dat maakte het wat lastig om de poncho´s aan te doen. Maar ik bleef wel droog. Rinske kreeg oorlog met het ding en stopte hem weg. Ze kocht in P. natales na thuiskomst een regenpak. Ik blijf het ermee doen in de hoop hem niet vaak nodig te hebben.
Maar goed, we zagen wel van alles: flamingo´s, nandu´s, condors, guacano´s, een prachtige waterval, ijsbergen en een heel mooie natuur. Kortom, toch een heel geslaagde dag.
Morgen weer een busrit en de grens over naar El Calafate in Argentinie. Benieuwd hoelang het deze keer gaat duren.