Nog twee twee nachten en het is zover. Dan vlieg ik naar mijn zus Rinske in Londen. Samen vliegen we dan door naar Australie voor een backpack vakantie van 6 weken. We ruilen de kou hier in voor de zon.

De voorbereiding is klaar. Paspoort, tickets, visum, fototoestel, opladers, en zomerkleren. Alles ligt klaarPakken doe ik morgen. Voor de eerste nachten in Sydney hebben we een hotel geboekt, want we komen pas 's avonds laat aan. Dan is het handig niet meer naar een hotel te hoeven zoeken. Vooral omdat het de volgende dag Australian day is.

We hebben globaal een route uitgestippeld en zien we wel waar we overnachten. Na Sydney via Canberra naar Melbourne. Dan via de Great Ocean Road naar Adelaide. Vandaar door naar Aice Springs en Uluru. Het liefst met de beroemde Ghan trein. Die gaat helemaal door naar Darwin in het noorden, maar waarschijnlijk hebben we daar geen tijd voor. Dan vliegen we direct door naar Cairns, want we gaan daar duiken bij het Great Barrier Reef. Dat woordt zeker een van de hoogtepunten van de reis. Van de kou naar de zonVervolgens gaan we via de oostkust terug naar Sydney, waar we 1 maart weer vertrekken naar Londen. Op 3 maart vlieg ik dan weer terug naar Athene.

Het zal een fantastische reis worden, zoals altijd wanneer Rinske en ik samen op pad gaan. We zullen regelmatig van ons laten horen via onze blog en Facebook.