Terwijl in Nederland iedereen zich bezighoudt met de kabinetscrisis en de komende verkiezingen, maakt men zich hier in Montevideo op voor de beediging van de nieuwe president aanstaande maandag.
Verder is Montevideo niet bijzonder. Colonia was veel leuker. Een kleine oude stad met overblijfselen van voor de Spaanse tijd. Veel oude auto´s en ´s avonds eindigde er een rally van oude auto´s, welke was gestart in Montevideo. Veel mensen hadden zich in antieke kleding gestoken. Colonia was in feeststemming.

Ook Montevideo heeft een oude stad met een mercado, maar verder is het niet veel. Morgen gaan weer met de boot terug naar Buenos Aires. En dan begint de laatste dag van onze reis. Een fantastische reis!
Zaterdagavond vliegen we via Madrid terug naar Londen en maandag vlieg ik terug naar Athene. Met veel foto´s en herinneringen. We hebben natuurlijk lang niet alles gezien. WE gaan zeker nog een keer terug naar Peru en Equador. Behalve de eilanden in het Titicacameer hebben we niets gezien van de overblijfselen van de Incacultuur.
Maar we hebben zoveel gezien en beleefd. Heel bijzonder allemaal.
Bedankt jullie allemaal voor jullie reacties en meeleven.
Jullie zullen alle verhalen wel horen.