Wat leuk dat jullie allemaal zo meeleven met ons. We weten inmiddels dat er problemen zijn in Peru. Gelukkig zijn we daar pas over drie weken en hopelijk is het er dan beter weer.
Het is inderdaad een fantastische reis en we genieten er volop van. Het is telkens weer spannend of alles naar wens verloopt. Want telkens wanneer we ergens aankomen gaan we als eerste de volgende etappe regelen, zoals bus en hotel. Het is hier nu hoogseizoen, dus van te voren boeken is wel verstandig. Wat zijn we blij met internet! Tot nu toe gaat het allemaal lekker.

Vandaag hadden we een dag extra in El Calafate. El Calafate is een blauwe bes en overal is hier jam en likeur e.d. van te koop.
De bus naar Bariloche vandaag was vol. We kunnen morgen wel mee. Bariloche is inmiddels bekend vanwege de grond die Maxima daar gekocht heeft. Het moet een erg mooie plaats zijn. We spraken net een Engelse jongen die daar net geweest is en hij gaf ons nog een tip voor een tochtje. We ontmoeten hier veel mensen die korte of langere tijd rondreizen. We geven elkaar tips en informatie. En we horen interessante verhalen.
Vandaag zijn we nog naar een grot geweest met oude muurschilderingen. We hadden een gids die veel over de oorspronkelijke bewoners, indianen natuurlijk, vertelde. Het was erg interessant en de omgeving was ook fantastisch.
We zijn ook nog naar een museum geweest, maar dat was niet veel bijzonders.
Foto´s kunnen we helaas niet plaatsen op deze blog. Daar zullen jullie dus op moeten wachten tot we weer thuis zijn. We hebben er inmiddels enkele honderden.